Uz se uklidnili, odlovil jsem nejvic doskubanyho jedince a od te doby je celkem klid. Ten se zatim zahojil ve dvoustovce. Ostatni tri uz se tak nenapadaji, obcasne sarvatky ale nic extra. Celkem by me zajimalo co se z nich vyklube. Moc to zatim poznat nejde ale porad se mi zdaj jak jurupari
. Do dvoustovky jsem prelovil i 4 kousky B. Wavrini. Strasne pomalu rostou a ve velke nadrzi se ke zradlu dostavali posledni. Celkove po pridani geophagu do velke nadrze byli celkem zalezle a lekave.
B. cupida u me zatim maji prevahu i nad A.heckelli i kdyz ty jsou uz vetsi. Jsou to strasne akcni a hasterivy ryby. Teplotu mam na 28 a co jsem mel nejmin bylo 26 takze jestli snesou nizsi neporadim. Teritorialni ryby aktualne taky nevedu takze zatim bez problemu. Zustala mi jen samice C. Regani od kterych jsem cekal ze budou postrach nadrze, ale ta je ted vecne zalezla, vyleza jen na zradlo. Jak rikam zatim jsou dominantou nadrze.
Asi budu muset pomalu prejmenovat nadrz protoze Biotodomy uz v nadrzi nejsou v prevaze
.
V aktualnim ceniku od Glasra jsem dokonce videl geophagus acuticeps ale bylo jen par odchytovych kousku, takze uz pry nejsou, tak si pockam na priste.