huhu píše:Pre upresnenie, jednu az dve polievkove lyzice na 50l vody vymenenej alebo koplet objemu. (to vymenej mi pride logickejsie)
simon píše:yurocck píše:... submisívny je opak dominantného , správa sa ako podriadený. Že je samec submisívny , o tom svedčí jeho sfarbenie , snaží sa splynúť so samicami , svojim sfarbením sa snaží chrániť pred
útokmi dominantného samca. Ostane tmavo oranžový s tmavými pruhmi , bavíme sa o sauloskách. Jak to je u nich inak , napíš , rád sa nechám poučiť.
... okolo používania soli je na fórach veľká polemika. Ja som mal na mysli používanie soli v bežnej prevádzke akva , nie len na liečenie. Pridávam bežnú kuchynskú jodidovanú soľ po výmene vody
v množstve zarovnanú pol.lyžicu na 50 - 60 l vody.
-Vďaka za info o submisívnosti.... Teraz už viem, čo to je, keď môj nedominantný samec schováva svoje sfarbenie.
-Aj ja používam soľ pri každej výmene vody - 2 pol. lyžice na 50 L vody. Hlavne ako prevenciu.
KlimO píše:Ahoj, dik za chválu, i keď mne sa to osobne vôbec nepáči. Chcem to celé prekopať a vymeniť kamene za také ktoré budu realistickejšie vyzerať. Resp Veľké a malé a úplne malé okolo. Teraz mám len veľké lenže v okolí Váhu kde bývam sú len samé biele okrúhliaky.. Takže musim sa nakopnúť len nemám čas nakoľko píšem bakalárku..
Mňa práve mrzi, že mám veľa samíc resp málo vyfarbených samcov.. Mám len 1 krásne vyfarbeného samca, druhý je len salbúčko modrý.
Odkedy som nasadil nacitrusov o dno a sklá sa skoro vôbec nestarám. Dal som 4. Jedného kým som bol na 3 dni preč na wellnesse zabili a rozobrali, že keď som prišiel už len papuľka plávala vo vode.
Momentálne mi v akva prežívajú 3 prckovia čo ma teší.
Určite sprav prezentáciu tvojej ... Snáď sa inšpirujem
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 16 hostia