Názov nádrže: Malawi 200
Založenie nádrže: 20.08.2014
Biotop nádrže: Malawi
Rozmery nádrže (d x v x h): 100x50x40
Hrúbka skla: 8mm
Objem nádrže : 200
Dekorácia v nádrži: Kamene z rieky Váh, piesok klasický kopaný
Filtrácia nádrže: Atman at-201 nastoknutý na molitanovú kocku
Osvetlenie nádrže: súčasťou krytu diversa 2x30w trubice, neskôr vymením za iné s iným svetelným spektrom
Ohrievanie nádrže: 150w ohrievač uložený vedľa filtračnej hlavy
Stojan pod nádržou: Súčasť kompletu
Kryt nádrže: Plastový kryt firmy Diversa s dvoma trubicami 2x30w
Rastliny v nádrži: zatiaľ a pravdepodobne žiadne
Ryby v nádrži: 20 ks pseudotropheus saulosi
Kŕmenie rýb: Sera Flora 4x denne
Výmena vody: týždenne 1/3 objemu
Poznámka k nádrži: Takže konečne sa pripájam aj ja svojim zatial beta príbehom, ktorý nie je tak premakaný ako tie vaše, aj akva je beta verzia nakoľko si všetko len "sadá" a aby to tvorilo jeden celok pretečie ešte veľa vody.
Ako 16 ročný som sa nejakým zázrakom dostal ešte k starému portálu ktorý vlastnil Rostratus a odvtedy som stále plánoval nádrž až sa mi to po 5 rokoch konečne podarilo a odhodlal som sa Akva je komplet Diversa 200 teda skrinka nádrž aj kryt. Momentálne je osádka Pseudotropheus saulosi rybky brané od užívateľa Kofola musím povedať, že seriózny chlapík a rybky sú krásne všetko v poriadku takže odporúčam. Ale vráťme sa k príbehu, Rybky sú v zabehnutej nádrži od 30.septembra 2014. A osádka sa meniť nebude maximálne rozrastať keďže chcem jednodruhovku čo inak ani objem moc nedovoľuje rozšíriť.
Vložím teda pre začiatok nejaké fotky a video a poradím sa s vami na čom zapracovať. Snáď bude nádrž prekvitať.Ahoj