Mám vyhlídlou jednu skupinu už odrostlých ryb, ale ta cena je pro mě krutá...zařizovali jsme letos byt (všechno), tak se musím ještě chvíli krotit...  No, ale nalákal jsi mě pěkně...zase má o čem přemýšlet
 Mám vyhlídlou jednu skupinu už odrostlých ryb, ale ta cena je pro mě krutá...zařizovali jsme letos byt (všechno), tak se musím ještě chvíli krotit...  No, ale nalákal jsi mě pěkně...zase má o čem přemýšlet 

ioopp píše:S těmi steindachneri tomu docela věřím, ale při těch 28-29°C se mi zdá, že se mají poslední dobou až moc dobře. Mám teda velké problémy s tím samcem...tak agresivního blba těžko pohledat! Terorizuje celou nádrž včetně mnohem větších Hoplarchus. Zkusil jsem mu přidat samice a první tři co jsem mu přivezl pozabíjel. Další z jiného zdroje už to nějak ustály a povyrostly. Pořád se mi v hlavě honí myšlenka, že půjde celá skupina z domu.

jinak ani nemůže, to by to chlepec schytal...
 jinak ani nemůže, to by to chlepec schytal...

nezdála se mi nemocná, když jsem ji chvíli sledoval, jak aktivně hobluje řasu, hašteří se z dalším maccus a nechce se následně nechat chytit potvora, tak je snad dobrá.  Je možné, že se tam třou...s vodou čaruju často, aby je to vybudilo. Mladé jsem teda nenašel. Budu ji mít teď víc na očích, kdybych se pletl (což je dost možné) a uvidím jestli se zas bříško zaplní.
 nezdála se mi nemocná, když jsem ji chvíli sledoval, jak aktivně hobluje řasu, hašteří se z dalším maccus a nechce se následně nechat chytit potvora, tak je snad dobrá.  Je možné, že se tam třou...s vodou čaruju často, aby je to vybudilo. Mladé jsem teda nenašel. Budu ji mít teď víc na očích, kdybych se pletl (což je dost možné) a uvidím jestli se zas bříško zaplní. šlo to opravdu blbě...
  šlo to opravdu blbě...

ioopp píše:nějak se mi ten dvoumetr scvrkává
 a bude nás takých viac
  a bude nás takých viac  

paloi píše:ioopp píše:nějak se mi ten dvoumetr scvrkává
takéto pocity mám aj jaa bude nás takých viac
 nenormálne ma tu namotávate na krásne ryby to sa chlapci nerobí
 nenormálne ma tu namotávate na krásne ryby to sa chlapci nerobí 

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia