RAP píše:Ta akvária jsou mi povědomá.
 zítra tam bude elektrikář, tak ho s tím zkusím otravovat. Na nádržích nebyla asi nikdy krycí skla, takže bylo všechno dřevo nad plesnivé...rozebíral jsem i zářivky, jak byly prorostlé.
  zítra tam bude elektrikář, tak ho s tím zkusím otravovat. Na nádržích nebyla asi nikdy krycí skla, takže bylo všechno dřevo nad plesnivé...rozebíral jsem i zářivky, jak byly prorostlé. 

takže to bude zajímavé... Jak to nějak rozchodím, tak udělám snad i prezentaci
 takže to bude zajímavé... Jak to nějak rozchodím, tak udělám snad i prezentaci 

, 20 pancernicku, 16 skalar a nejaci ancistrusi....
, 20 pancernicku, 16 skalar a nejaci ancistrusi.... , parek Hypsele, dvě meeki...mladé rybky asi pár, nenažraný Bichir a jedna Uaru, které se tam podezřele dobře daří
 , parek Hypsele, dvě meeki...mladé rybky asi pár, nenažraný Bichir a jedna Uaru, které se tam podezřele dobře daří a ty ja neumím...nechci. Pak jsem bojoval s vodou, protoze mi ty akvaria vypinali na noc včetně fitrů...Dvakrát jsem řešil skoro mrtvé ryby ze zkažené vody od žrádla z překrmování. Je tezké nekoho ucit akavaristiku,kdyz to dotyčné nebaví a neví co mají sledovat. Jak dám dubovou větev k ocellatum tak neco založím
  a ty ja neumím...nechci. Pak jsem bojoval s vodou, protoze mi ty akvaria vypinali na noc včetně fitrů...Dvakrát jsem řešil skoro mrtvé ryby ze zkažené vody od žrádla z překrmování. Je tezké nekoho ucit akavaristiku,kdyz to dotyčné nebaví a neví co mají sledovat. Jak dám dubovou větev k ocellatum tak neco založím  uz ji mám nachystanou
 uz ji mám nachystanou
 To nielen my, ale aj Ty o tom stratíš prehľad
 To nielen my, ale aj Ty o tom stratíš prehľad  

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia