Do jakejch půjdeš Creni ? Zase Cardiostigma ?
HEAD66Y6 píše:
Plzenaak píše:Já mít velkou JA, tak bych chtěl Kančíka červeného Hypselecara temporalis nebo Uaru amphiacanthoides.
https://www.youtube.com/watch?v=5yrxArAam0o
Já bych placky nechtěl, každý kdo je tu má, tak bojuje s jejich nenažraností. Máš krásný rybky, byla by jich škoda.
ioopp píše:HEAD66Y6 píše:
jj zase ty cardiostigmy...čímdál víc to vypadá že tam mám 3 samiceNadruhou stranu jsem rád, že se zatím snášejí a vůbec se nervou. No, o žrádlo se bijou
![]()
Budou to 6cm štičky, tak to bude nějaký měsíc trvat než na samotce trochu dorostou, ale tyto rybky rostou díky svému nekonečnému apetitu rychle.
Měl jsem tam už i C. regani, ale to nedělalo dobrotu. Dostávali od těch cardio docela sadu, tak jsem je prodal. Byly to jinak stavěné rybky...slabší a ne tak robustní válečciRaději to nebudu míchat a nádrž taky není nafukovací.
Zkusím se ale zítra zeptat Kalaby, jestli tu cenu strigat co tam teď má v nabídce myslí vážně... že 16,- za 10cm kus
blegon píše:Jj hoplarchy připomínají opravdu hodně měl jsem doma dospělý pár a i pěkně měnili barvu jako hoplarchusy bohužel jsem přišel o samce tak už mám jen samici.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia