ioopp píše:Dnes jsem Herose poslal porcelánovým expresem do věčných lovišť. Škoda ho.
ioopp píše:Dnes jsem Herose poslal porcelánovým expresem do věčných lovišť. Škoda ho.
simon píše:ioopp píše:Dnes jsem Herose poslal porcelánovým expresem do věčných lovišť. Škoda ho.
Fotečky sú pekné. Ale ten porcelánový expres? To akože si ho upiekol, dal na tanier a ham, ham?
HEAD66Y6 píše:Parádní kousky . Ty Hoplarchy jsou majestátní a už dlouho koukám na ty Steindachneri - začínají mě zajímat čím dál víc ...... Co to je za krunýřovce na čtvrtý fotce ? Asi před 4 roky mi kamarádka přinesla ze zrušenýho akvárka do práce dva ancáky , klasickýho "blonďáka" a jednoho 5cm černouška ze kterýho vyrostlo něco podobnýho co máš na tý fotce . Teď má tak 13cm . Na tý fotce to není vidět ale je úplně sametově černej se stříbrnýma tečkama . Nikdy jsem neměl trpělivost probírat se těma hromadama fotek krunýřovců , všechny ty L-ka , LDA-čka a já nevím jak se to všechno značí
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 42 hostia