Juraj1973, pri všetkej úcte, už nie som ten človek, čo kedysi. Niektoré veci, svoj voľný čas a priority som proste prehodnotil, tak aby som bol "ja osobne" spokojnejší. Situácia to takto "nastavila". Kedysi som, aj keď ste tomu v tom čase neverili, venoval možno 80% voľného času práve portálu Cichliportal.sk a potom Cichlidklub.sk .... Žil som pre portál, mal som svoj cieľ spropagovať ho, zohnať ľudí, zveľadiť dizajn stránky a všetko okolo.... ale po pravde, väčšina toho zostalo len na mne. Už som rezignoval, nie preto, že by som nechcel, ale preto, že nie som "ochotný" dávať toľko času do portálu ( dokonca ani keby som bol za to platený
![Žmurk ;)](http://cichlidklub.sk/f/images/smilies/icon_e_wink.gif)
). Až keď človek začne robiť to, čo som robil ja, pochopí, koľko času trvá "urobiť" obyčajné logo, koľko času treba, aby sa niečo "vylepšilo", čo si jeden človek jednou vetou zmyslí, koľko času treba, aby sa oslovili ľudia, proste čas je veľký nepriateľ v dnešnej dobe. Povedzme si na rovinu, koľko nám zostáva voľného času pre rodinu, pre seba? Aspoň z môjho pohľadu to takto vnímam, že proste málo. A radšej tú hodinu, niekedy ani to, čo mám za deň voľnú, využijem inak ako napríklad úpravou videa a vložením na YT, poprípade nejakým "opravovaním" portálu a pod. Toho času je tak málo, že som začal premýšľať, ako ho "lepšie" využiť.
Stiff, máš pravdu, síce som neveril, že sa to nakopne (už sme to skúšali viackrát), ale dúfal som, že možno čas, roky to zmenili. Prístup ľudí sa nezmenil... kuknúť, čo nové, letmo pozrieť, keď je čas, prečítať a tým to haslo... Ľudí viac baví v rýchlosti dať LIKE, ako niečo čítať, zamyslieť sa a napísať. FAKEBOOK je terajšia móda, dnes poradíš niekomu, zajtra to tam už nenájdeš. Bude tam X nových "pikošiek".... žije dneškom a keď budeš chcieť poradiť, nedohladáš to, musíš sa nanovo opýtať. A toho, kto mal chuť poradiť, ho časom prejde každý týždeň radiť tu isté. Vo fóre by si mohol dať aspoň námahu dať link, kde sa to už riešilo.... Asi tak...