Tak pridam sa aj ja s nazorom. Tiez som zazil podobnu vec ako chalani pisu a stalo sa mi, ze dnes citam neprecitane temy spred Velkej noci. Co uz. Zivot ide dalej. Urcite som za posunutie CK niekam dalej. Rad pomozem, aj ked si neviem presne predstavit s cim a hlavne kedy , ale urcite sa nieco bude dat. Pamatam si obdobie zivota na CP aj zdrod CK. Vsetko to je obrovska databaza neocenitelnych informacii. Chcel by som tymto povzbudit aj nas, co sa "bojime" prispievat, lebo sme amateri. No a co? To znamena, ze nemame cim prispiet? Urcite ano! Ak mam pocit, ze viem niecim prispiet, tak to prosím napiste. Nikdy nevieme ako ten moj prispevok niekomu pomoze. Rozbehne plodnu debatu... Hocico. Jednoducho nebojme sa! Tak vznikne kvalitne forum.
Ja sam som bol na svojom prvom akvavylete prave u Stiffa... Bolo to super! V tom case som nemal ani akvarium a uz vobec som o cichlidach nic netusil. Ale stretol som sa s ludmi, ktori boli vo veci doma, ktorych prispevky som cital a hľadal inspiraciu, co do akvarka, ktore raz budem mat A stalo sa, po chvilke mi to uz plavalo a plava dodnes.
Taka pripomienka. Nebolo by dobre pri registracii zadat u kazdeho nejake atributy typu: som chovatel, som konickar, mam obchod s akva technikou... Proste nejake veci, na zaklade ktorych sa bude dobre robit "zoznam", bude sa dat filtrovat. Mozu tam byt kategorie. Chovam to a to... A v konecnom dosledku sa to podla toho da lahko filtrovat. To len tak mi napadlo.
No na to, ze som chcel napisat kratky povzbudzujuci prispevok, uz tukam do toho mobilu dost dlho... Prepacte, prosim, preklepy
Na zaver: Som tu s Vami !
Odoslané z Mi 9 SE pomocou Tapatalku