..si si istý ?!paloi píše:Keď vidím na fejsbúku tie diskusie v časti cichlidklub.sk a týpka menom Mirco Valec a jemu podobných, som rád, že nie som toho účastný
paloi píše:Dokonca ma mrzí, že je CK nejakým spôsobom prepojený s cichlidklub.sk na fejsbúku
..mňa veľmi mrzí toto tvoje konštatovanie.. FB je jediná naša reklama, je stále kopec ľudí ktorí sa o našej stránke a dozvedeli sa o nej len vďaka tejto prezentácii na FB ..väčšina registrácií nových ľudí zo 17 strany má pôvod z FB ..či náš web máme držať v tajnosti, neprezentovať ho, či ???!!!! nerozumiem ...
radikálne sa nestotožňujem s týmto názorom ..teraz tu nebudem rozoberať morálnu hodnotu FB ani to, čo sa opakuje do nekonečna a to že forum má úplne inú výpovednú a archivačnú hodnotu... ale je tu (FB) rovnako ako iné spomínané sociálne siete, ktoré možeme len a len využiť na spropagovanie a nie byť smutný z toho že sa na nich niečo naše objaví ..hlúpi ľudia budú a môžu prísť všade .. a na druhej strane aj ľudia nie s rovnakými názormi môžu byť v jednej komunite, základ je len aby sa neurážali a rešpektovali sa.. to sa dá ukočírovať tak ako aj na FB tak aj na fórepaloi píše: Komu fejsbúk vadí, ten je tu. Komu nevyhovuje náš "obmedzený chat", ten je na fejsbúku.
..kto z nás to nevie ako to je.. resp. ako je to s časom, s rodinami, s vlastnými starosťami a problémami .. ja budem ten posledný čo budem niekomu niečo vyčítať ani na nikoho tlačiť ani sa niekoho hnevať.. niektoré veci boli pre mňa chlp frustrujúce a začínam byť v presvedčení , že mi bolo lepšie keď som bol tichý pokladník a pri tom som mal aj asi aj ostať ale neplánujem to zatiaľ baliť (pokial si to vyslovene nebude niekto želať alebo nebudem niekomu vadiť) a stále dúfam ešte lepšiu budúcnosť CKpaloi píše:"A presne viem, o čom Rostro píše.
tuto mám stále prezentované prehnané zásluhy tu sa pričinil každý rovnakým dielom hlavne ty, heady, ja a krtek už ma resp. iba mňa naozaj netreba spomínať ako spasiteľa od spamu bol to kolektív,, partia správnychpaloi píše:lebo vďaka niektorým ľuďom a hlavne aktivite Juraja1973
ľudí ale nezatváral by som dvere pred ďalšími fajn ľuďmi a ani ľuďmi ktorí nemusia byť úplne že super ale sú rovnako postihnutí ako my a budú sa chcieť prezentovať , podeliť so skúsenosťami, či pomôcť ..