Je v "pracovni" a před ním rozkládací sedačka ... víc psat asi nemusím

dnes po příchodu z práce jsem našel jednoho Herose v tomto stavu. Buď druhý Heros (žádný jiný není zraněný) nebo na něj vletěl Hoplarchus...nevim, ale včera byli všichni ok. Něčeho takového bych si všiml. Tak už je na samotce ve výluhu na 31°C. Jestli vás někoho napadá nějaká dobrá šetrná desinfekce, aby se mu to ještě nějak nezanítilo, tak mi prosím poraďte. Má to až do masa. Tím výluhem myslím torben...
   dnes po příchodu z práce jsem našel jednoho Herose v tomto stavu. Buď druhý Heros (žádný jiný není zraněný) nebo na něj vletěl Hoplarchus...nevim, ale včera byli všichni ok. Něčeho takového bych si všiml. Tak už je na samotce ve výluhu na 31°C. Jestli vás někoho napadá nějaká dobrá šetrná desinfekce, aby se mu to ještě nějak nezanítilo, tak mi prosím poraďte. Má to až do masa. Tím výluhem myslím torben... 

paloi píše:Osádku máš kľudnú, ani len netuším, ktorá ryba by herosa ubila. Ja by som skôr povedal, že uhynula sama pre inú príčinu. Ryby ju dohrýzli neskôr.

Nebyla to od pohledu nijak oslabená ryba...
Nebyla to od pohledu nijak oslabená ryba...

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia