Dík za návštevu
 Dík za návštevu  
 Dík za návštevu
 Dík za návštevu  

(hádžem im tam aspoň 8 ks). Prúd vody unáša granule rovnako ako kal do jedného miesta. Ryby v neúnavnej snahe o odhryznutie si kúsku granuly cca 1 hodinu víria kal a ten sa postupne dostáva do filtra.
  (hádžem im tam aspoň 8 ks). Prúd vody unáša granule rovnako ako kal do jedného miesta. Ryby v neúnavnej snahe o odhryznutie si kúsku granuly cca 1 hodinu víria kal a ten sa postupne dostáva do filtra. 

:D:D
:D:D 

, no moje "krmitko" v prípade dovolenky odchádza so mnou.
 , no moje "krmitko" v prípade dovolenky odchádza so mnou.
 Kedysi som cital, ze doonca im mala hladovka len prospeje. Minuly rok boli moje 11dni bez jedla (krmitko tiez bolo so mnou) a to nemam mbuny, zeby sa na riasach pasli
 Kedysi som cital, ze doonca im mala hladovka len prospeje. Minuly rok boli moje 11dni bez jedla (krmitko tiez bolo so mnou) a to nemam mbuny, zeby sa na riasach pasli 

huhu píše:Zase to tak neber, rybky vydrzia o hlade aj 2 tyzdne a aj pocas toho obdobia si nieco "zobnu" ked sa vratis budes mat akvarko dokonale bez riasKedysi som cital, ze doonca im mala hladovka len prospeje. Minuly rok boli moje 11dni bez jedla (krmitko tiez bolo so mnou) a to nemam mbuny, zeby sa na riasach pasli
 nepožerú sa navzájom ? ja v nádrži chvála bohu žiadnu riasu nemám.
 nepožerú sa navzájom ? ja v nádrži chvála bohu žiadnu riasu nemám.

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 4 hostia