Toto je jeden druh? Alebo deväť druhov? Kua, nedá sa to čítať. A keď tie druhy nepoznám, ani sa to nedá opraviť
 Nawi, kde si
  Nawi, kde si  
 Nawi, kde si
  Nawi, kde si  

paloi píše:fryeri polystygmi aristochromis chrystyi champsochromis careuleus buccochromis rhoadesii compressakov
Toto je jeden druh? Alebo deväť druhov? Kua, nedá sa to čítať. A keď tie druhy nepoznám, ani sa to nedá opraviťNawi, kde si

). Veľkú radosť ma aj manželka, ktorej sa zmena páči a najme v skale našla dutinu v tvare srdiečka
 ). Veľkú radosť ma aj manželka, ktorej sa zmena páči a najme v skale našla dutinu v tvare srdiečka  takže  všeobecná spokojnosť
 takže  všeobecná spokojnosť 

KlimO píše:A čo som uviedol zle? Zhruba sa vie ze ide o haps cichlidy nemozem za to ze je tu kazdy amerikanec a nikto to nepozna... ja si myslim ze kto chce google pouzije a vie asi ake druhy cichlid som myslel. howk

neviem či ti môžem zasierať príbeh ale ak chceš hodím ti do správy jednu pre inšpiráciu
 neviem či ti môžem zasierať príbeh ale ak chceš hodím ti do správy jednu pre inšpiráciu
KlimO píše:Jasné máš pravdu, narážal som len na to, že máš nádherný objem a pri takom objeme a veľkosti by som volil aj väčšie ryby. .neviem či ti môžem zasierať príbeh ale ak chceš hodím ti do správy jednu pre inšpiráciu
 možno sa inšpirujú aj ďalší.
 možno sa inšpirujú aj ďalší.

verejne akvárium -  3370 L Amazon predators tank. Musím odporučiť, príjemná cukráreň s vynikajúcou kávou a neuveriteľnou nádržou, treba určite vidieť na vlastné oči. Musím sa priznať, že amerika nie je presne moja šálka kávy no sadnúť si k takejto nádrži, obdivovať sladkovodné  raje a popíjať kávičku je zážitok aký sa nenaskytne len tak.
 verejne akvárium -  3370 L Amazon predators tank. Musím odporučiť, príjemná cukráreň s vynikajúcou kávou a neuveriteľnou nádržou, treba určite vidieť na vlastné oči. Musím sa priznať, že amerika nie je presne moja šálka kávy no sadnúť si k takejto nádrži, obdivovať sladkovodné  raje a popíjať kávičku je zážitok aký sa nenaskytne len tak. 

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 4 hostia