Do jakejch půjdeš Creni ? Zase Cardiostigma ?

.
 .
HEAD66Y6 píše:
 Nadruhou stranu jsem rád, že se zatím snášejí a vůbec se nervou. No, o žrádlo se bijou
  Nadruhou stranu jsem rád, že se zatím snášejí a vůbec se nervou. No, o žrádlo se bijou  
  Raději to nebudu míchat a nádrž taky není nafukovací.
 Raději to nebudu míchat a nádrž taky není nafukovací. 

Plzenaak píše:Já mít velkou JA, tak bych chtěl Kančíka červeného Hypselecara temporalis nebo Uaru amphiacanthoides.
https://www.youtube.com/watch?v=5yrxArAam0o
Já bych placky nechtěl, každý kdo je tu má, tak bojuje s jejich nenažraností. Máš krásný rybky, byla by jich škoda.
 Jako jediní mi připomínají Hoplarchusy
  Jako jediní mi připomínají Hoplarchusy 

ioopp píše:HEAD66Y6 píše:
jj zase ty cardiostigmy...čímdál víc to vypadá že tam mám 3 samiceNadruhou stranu jsem rád, že se zatím snášejí a vůbec se nervou. No, o žrádlo se bijou

Budou to 6cm štičky, tak to bude nějaký měsíc trvat než na samotce trochu dorostou, ale tyto rybky rostou díky svému nekonečnému apetitu rychle.
Měl jsem tam už i C. regani, ale to nedělalo dobrotu. Dostávali od těch cardio docela sadu, tak jsem je prodal. Byly to jinak stavěné rybky...slabší a ne tak robustní válečciRaději to nebudu míchat a nádrž taky není nafukovací.
Zkusím se ale zítra zeptat Kalaby, jestli tu cenu strigat co tam teď má v nabídce myslí vážně... že 16,- za 10cm kus
 No jo ty Regani nejsou ke Cardiostigmám moc vhodný . Mě tenkrát zbyla ze dvou taky jen samice , tak doufám že budeš mít šťastnou ruku na samce . No a potom to doladíš s C. Zebrina nebo Marmorata ať je doma veseleji ...
  No jo ty Regani nejsou ke Cardiostigmám moc vhodný . Mě tenkrát zbyla ze dvou taky jen samice , tak doufám že budeš mít šťastnou ruku na samce . No a potom to doladíš s C. Zebrina nebo Marmorata ať je doma veseleji ...  

blegon píše:Jj hoplarchy připomínají opravdu hodně měl jsem doma dospělý pár a i pěkně měnili barvu jako hoplarchusy bohužel jsem přišel o samce tak už mám jen samici.

žerou co se do nich vleze a pak jenom leží na kořenu nebo pod ním
  žerou co se do nich vleze a pak jenom leží na kořenu nebo pod ním 

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia