huhu píše:No som strasne zvedavyAko to dopadne
Zatial su tam ...
Tebe by to malo prežiť, okrem prirodzeného úhynu. Cyprichromisy by ich nemali likvidovať.
huhu píše:No som strasne zvedavyAko to dopadne
Zatial su tam ...

Teraz (asi samicka multika) ekne odhana od "hniezda" vsetky cyprichromisy, tak mozo... uvidime. Tak ci tak mam obrovsku radost a o akvarko v rodine vzrastol zaujem!
 Teraz (asi samicka multika) ekne odhana od "hniezda" vsetky cyprichromisy, tak mozo... uvidime. Tak ci tak mam obrovsku radost a o akvarko v rodine vzrastol zaujem!  Uz aj manzelka pokukuje, dcerka sa myta, vi su tam este babatkove rybicky...
 Uz aj manzelka pokukuje, dcerka sa myta, vi su tam este babatkove rybicky... 

huhu píše:Hej rozmysla som nad tym, ze ja este nemam v akva predatora ako tyTeraz (asi samicka multika) ekne odhana od "hniezda" vsetky cyprichromisy, tak mozo... uvidime. Tak ci tak mam obrovsku radost a o akvarko v rodine vzrastol zaujem!
Uz aj manzelka pokukuje, dcerka sa myta, vi su tam este babatkove rybicky...

Neviem ci je to mozne, alebo co sa stalo ale pri tych malych rybkach, co som spominal vyssie sa objavuju dalsie. Tie "starsie" maju tak 5 - 10mm a uz sa medzi nimi daju najst dalsie par milimetrove... Dokonca som zazrel "male bodky" aj v lavej kolonii, taze obe partie multikov sa rozrastaju. Mam z toho velku radost
 Neviem ci je to mozne, alebo co sa stalo ale pri tych malych rybkach, co som spominal vyssie sa objavuju dalsie. Tie "starsie" maju tak 5 - 10mm a uz sa medzi nimi daju najst dalsie par milimetrove... Dokonca som zazrel "male bodky" aj v lavej kolonii, taze obe partie multikov sa rozrastaju. Mam z toho velku radost  . Aby toho nebolo malo, tak mi akvarko zacina chytat zelenu riasu a vizera to podstatne lepsie ako ked tam bola hnedocierna alebo ziadna
. Aby toho nebolo malo, tak mi akvarko zacina chytat zelenu riasu a vizera to podstatne lepsie ako ked tam bola hnedocierna alebo ziadna 

se mi na těchto rybách líbí, jak  mají víc generací mladých pohromadě. Měl jsem jeden pár Neolamprologus brichardi a velice podobné to bylo
  se mi na těchto rybách líbí, jak  mají víc generací mladých pohromadě. Měl jsem jeden pár Neolamprologus brichardi a velice podobné to bylo 

Kedze dve su trochu ine ako zvysne tak som ich konecne dokazal spocitat... mam 4 samicky a asi 13 samcov... pekny pomer
 Kedze dve su trochu ine ako zvysne tak som ich konecne dokazal spocitat... mam 4 samicky a asi 13 samcov... pekny pomer 

Užívatelia prezerajúci fórum: Tbot a 0 hostia