Na ilustraciu toto naozaj staci.
  Na ilustraciu toto naozaj staci. Na ilustraciu toto naozaj staci.
  Na ilustraciu toto naozaj staci.
sumdir píše:Huhu, pekne to mas. Kupovať zrkadlovku len kvôli rybám je nezmysel. Koľko tých fotiek sem zavesíš? Ine by bolo, keby si bol fotograf, ktory foti vsetko mozne, vtedy by si ju vyuzil aj na rybyNa ilustraciu toto naozaj staci.
 Aj by som fotky vesal ale ked nenafotim nic coby sa dalo pozerat tak to tu nedavam. Ale pre vlastne potesenie sem tam fotky robim
 Aj by som fotky vesal ale ked nenafotim nic coby sa dalo pozerat tak to tu nedavam. Ale pre vlastne potesenie sem tam fotky robim 
simon píše:Tie Cyprichromisy máš krásne. U mňa sa im moc nedarilo. Neviem prečo. Ostatné sú fajn, množia sa, žerú sa, ale tieto nejak neprosperovali. A máš aj pekné "štetinky". Mne sa zatiaľ nič také nepodarilo vypestovať. Zatiaľ mám trochu zalenkastý povlak na časti pozadia a trochu na kameňoch, kde počas dňa posvieti slnko. Ale tie zase trochu spásajú prísavníky.
 . Stetinky a riasy vseobecne sa mi menia hadam aj kazdy mesiac
. Stetinky a riasy vseobecne sa mi menia hadam aj kazdy mesiac  Uz to neriesim, nech si rastu ako chcu
 Uz to neriesim, nech si rastu ako chcu 

Uvidime. Zatial tolko.
 Uvidime. Zatial tolko.

. Este tam jednu muslicku strazi jeden multik ale... uvidime.
. Este tam jednu muslicku strazi jeden multik ale... uvidime. :D:D ale tu ciernu riasu ci co to je zrat nechce a nevyzera najlepsie. Ale zvykol som si. Ked sa mi ho podari chytit, pojde do ineho akvarka (pripravujem dalsie po zruseni stareho v kancelarii (asi na to pouzijem Rostrov predfilter...
:D:D ale tu ciernu riasu ci co to je zrat nechce a nevyzera najlepsie. Ale zvykol som si. Ked sa mi ho podari chytit, pojde do ineho akvarka (pripravujem dalsie po zruseni stareho v kancelarii (asi na to pouzijem Rostrov predfilter...   ), ked ho spojazdnim tak ho sem pridam.
), ked ho spojazdnim tak ho sem pridam.  a u cyprichromisov asi tiez rozbehavali prevrat, ked Mplungu zhodili z tronu Utinti
 a u cyprichromisov asi tiez rozbehavali prevrat, ked Mplungu zhodili z tronu Utinti  . # samicky nosili naraz a nechapem ako asi aj vsetky tri "zlozili" potomstvo do komory k filtru. Teraz mam dilemu, ci ich tam nechat, nech kus podrastu alebo ich prelovit medzi zvysok....
. # samicky nosili naraz a nechapem ako asi aj vsetky tri "zlozili" potomstvo do komory k filtru. Teraz mam dilemu, ci ich tam nechat, nech kus podrastu alebo ich prelovit medzi zvysok....

Dobre som sa pobavil
  Dobre som sa pobavil   
  S popáleninami mám zlú osobnú skúsenosť
 S popáleninami mám zlú osobnú skúsenosť   

.
 .
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia