Uz som nasiel dalsi roh v byte, kde by voslo nieco okolo 500l, ale neverim, ze mi to doma prejde... Asi budem musiet postavit zene dom a tam uz miesto bude
 Uz som nasiel dalsi roh v byte, kde by voslo nieco okolo 500l, ale neverim, ze mi to doma prejde... Asi budem musiet postavit zene dom a tam uz miesto bude 

Este niesu vefarbene, predpokladam, ze v priebehu par tyzdnov sa prejavia, uz zacinaju chytat farby. Pripravim dokumentaciu a zverejnim
 Este niesu vefarbene, predpokladam, ze v priebehu par tyzdnov sa prejavia, uz zacinaju chytat farby. Pripravim dokumentaciu a zverejnim  . Inak nasiel som v skryni kameru, tak hadam urobim aj nejake normalne video
. Inak nasiel som v skryni kameru, tak hadam urobim aj nejake normalne video 

a chova tanganiku. Ze akvaristike sa venuje cez 50 rokov... musim mu napisat, nech sa sem regne, skusenosti neje nikdy dost.
 a chova tanganiku. Ze akvaristike sa venuje cez 50 rokov... musim mu napisat, nech sa sem regne, skusenosti neje nikdy dost.
 Teraz máš dva druhy Cyprichromisov?
 Teraz máš dva druhy Cyprichromisov?
 Som zvedavy ako to dopadne...
 Som zvedavy ako to dopadne... 

Nemam ambiciu odchovavat, taze mi to nevadi
 Nemam ambiciu odchovavat, taze mi to nevadi 

huhu píše:no tak budem mat ryby s ciernomodrou plutvouNemam ambiciu odchovavat, taze mi to nevadi

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia