Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Dobre si to vygeneroval. Výraznejšie to asi nebude, keď rybky farebne splývajú s pozadím. Tak ako som to už spomínal , pridal by som tam ešte nejaké rybky na spestrenie. Možností je viac.
Presnee toho sa bojim, aby toho nebolo vela... Inak zltej farby je tam dost asi polovica su samcekovia a maju krasne zlte chvosty. Ked maju dobru naladu tak aj modrej je tam dost, urinty maju modry chrbat a chrbtovu plutvu. Skoda, ze na tom videu nieje dobre vidiet ako to naozaj je.
huhu píše:No ja sa prave bojim, ci ich tam neje vela 18cyprichromisov ked vyrastu... mozno aj daco "dorobia" . Bud konkretny co by si pridal?
Nejaký párik Calvusov a trebárs Leleupiek tomu určite neublíži. Bude to pestrejšie čo do druhu aj čo do pozorovania. Ak nebudeš mať dospelé páry, daj tam viac z každého druhu a potom to prípadne, ak odrastú, preriediš. Ale aj Brichardy by neboli zlé. Vybrať si musíš podľa svojho vkusu.
Takže rodika sa rozrastá. Nech sa im teda darí. Mne z tých všetkých, čo som doteraz mal prežili v podstate len tri, ktoré sú už veľké a dokážu uniknúť pred lovcami.