Na druhou stranu, mohly být někomu užitečný jako krmení, než jen tak vybitý… Kdyby to někdo měl blízko a měl je čemu zkrmit, nechám za odvoz…

Přitom ty krobie jsou takový klidný a rozvážný ryby, aspoň teda ve srovnání s geošema…

head66y6 píše:Tak na ty xingu si vsaď
Mě celkem rychle vyřídily hejno Teter červenohlavých nebo jak se to jmenuje ( H. rhodostomus) .
Ty tetry byly původně krmení pro Crenicichly ale xingu to vzali hákem
 . Ale je fakt že v akva byly větší ryby, kterým jsem případná občasná zmizení přičítal spíš než Krobiim. A že jsem Krobie nikdy u ničeho nenačapal neznamená že si občas nějake tetry zobly!
 . Ale je fakt že v akva byly větší ryby, kterým jsem případná občasná zmizení přičítal spíš než Krobiim. A že jsem Krobie nikdy u ničeho nenačapal neznamená že si občas nějake tetry zobly!
FrantisekP píše:Tak aspoň neonky nepokapou stářím.
Na druhou stranu, mohly být někomu užitečný jako krmení, než jen tak vybitý… Kdyby to někdo měl blízko a měl je čemu zkrmit, nechám za odvoz…

.
 .

). Samec krobie se co dva týdny tře a řekl bych, že střídá samice. S tou větší je jiker víc, s menší míň - viz dnešní výtěr a foto.
 ). Samec krobie se co dva týdny tře a řekl bych, že střídá samice. S tou větší je jiker víc, s menší míň - viz dnešní výtěr a foto. (zmiňoval to i Saty, že jakmile se zbavil krobií, vytřeli se mu pak i geoši
  (zmiňoval to i Saty, že jakmile se zbavil krobií, vytřeli se mu pak i geoši  )
 ) 

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot], Tbot a 1 hosť