Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Dnes jsem v mistní akvaristice poprvé viděl velkého bichira. Byl jak předloktí chlapa. To vám povím, to je alw obluda. Má něco do sebe, ale kupovat to nebudu.
Tomáš Kubík píše:Dnes jsem v mistní akvaristice poprvé viděl velkého bichira. Byl jak předloktí chlapa. To vám povím, to je alw obluda. Má něco do sebe, ale kupovat to nebudu.
Odkud jsi a kde to bylo? Jestli byl takhle velkej, tak bych to viděl spíš na endlicheryho, nebo se mílím?
Hypostomus Plecostomus "wild" bral jsem 2 kousky z "odchytu" čemuž moc nevěřím. Ale uvidíme. Jen mě zaráží ta věc, že jeden atakuje možná 15+ hranici a druhý má tak 5cm a to jsou oba z jedné várky 3-4cm. No uvidíme co se z toho vyklube. Dnes krmení, jen už abych jim to nemusel krájet..
Provedena úmorná dvoudení výměna vody (3/4), odpojen venkovní filtr, ze dne na den přestal táhnout úplně a nádrž nešla od čelního skla dozadu vůbec vidět .. Dnes dopuštěno lehce studenější vodou a tak mám aspoň na chvilku čas vyfotit ty věčně hladový krky.. pak hodím foto
Z pistie se tu stalo peklo .. všechno i s Vallisnériemy šlo pryč .. zůstalo dřevo a pár Vllisnérií. Celý venkovní filtr i vnitřní denně plný pistie a kořenů z ní .. nešlo to. Kytky jdou do nádrže rodičů a tady je hned aspoň vidět na ryby. Po 15.2. přibudou konečně nové ryby
Nějaký nový foto .. v pondělí přivezu první ryby do výkrmny, když bude něco v solidní (nesežratelné) velikosti, tak půjde rovnou sem. Další várka ryb bude 18.2. Tak jsem zvědav
Prílohy
Buď se celej den válej, nebo takhle začnou plavat jak jelita na jedný straně nádrže :D
trnovci u mě po 2 měsících, z 5 na 10cm .. neskutečný
Notopterus chitala, P. Fasciatum a Mastacembelus Armatus šel ke kamarádovi. Přibila 25cm arowana stříbrná a od kamaráda jsem dovezl hromadu dřeva, ažsi to sedne, hodím sem nějakou fotku . Zítra konečně jedu pro ryby .. 10x Akara Hnědá (kamarád si malé nechá, já přivezu větší) 2x cichla ocellaris, Acanthicus Adonis, Polypterus palmas, P. endlicheri a 2x Lepisosteus ocellatus. Doufám, že to ve výkrmně rychle vyroste