mikys píše:O Adonisa strach nemaj, len takýchto maličkých je lepšie rozkrmovať bokom, aby sa stihol dostať pravidelne k potrave, inak zakrpatie
mikys píše:Ja keď som ho doniesol tak to bola taká 3 cm bodkovaná žubrienka mal som dojem že nedožije do rána.Je to ale húževnatý tvor do velkého som ho dal tak po pol roku to mal tak 7 cm telo plus ten dlhý chvost potom som velmi dlho prevracal pravidelne korene aby som vôbec vedel či žije lebo som ho absolutne nevidel tak perfektne sa dokázal schovávať.Jeho prítomnosť sa prejavovala len na p. nigrolineatus ten vyzeral ako plával v mlynčeku na mäso. Teraz sa už len tak neschová a ani nemusí každý mu dá pokoj .Aj ja .Má cez dva roky je stále bodkovaný(bodky majú vraj len mladé ryby - tak som vlastne rád že je stále mladý) naposledy mal 24 cm bez chvosta.Nedávno som ho chcel chytiť bolo to ako keby ti ožil ocelový kartáč v rukách.Som zvedavý ako bude dariť tomu tvojmu tak sem tam prihoď nejaké info
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 53 hostia