..  pridám  sa taktiež  k zástupu  sklamaných   ľudí ,  ktorých  si  Rostro  sklamal..     ..  teda viacmenej  nerozumiem  a nechápem  aký  si  mal dôvod  alebo príčinu  takto sa chovať ..   a hlavne  si  myslieť  že si v práve, tvoje  chovanie  je  normálne  a že  my  sme  tí zlí, ktorí Ti ublížili,  nechali  Ťa  napospas  osudu  s kopcom neprekonateľných starostí s Cichlidklubom..      ako , pochopil by som  Ťa,  keby  si  sa sťažoval  v začiatkoch  pri rozbehu  CK  ale  potom keď  sa všetko rozbehlo a funguje  a podla mňa to už nepotrebuje nejakú strašnú administráciu, Ti bolo  aj za ťažko mať u seba nejaké eurá...         a stále  dookola..  začala to tvojim veselím chatom, ktorý sa zmenil   na konfrontačný chat, zasiatím tvojich  semienok..   a pokračovalo to donekonečna  omielaním toho ako ty máš s CK strašne  veľa  roboty  a my  všetci   z akého si  vedenia  (nepochopiteľne  si tam zaradil aj  mňa), na CK  kašleme  a berieme  tvoje  ovocie..      ..prevzali sa peniaze,  nie  si admin,  nemáš  mať žiadne  starosti   a ty si  ich  zase vyrábaš...      
..neviem, osobne  Ťa  nepoznám, ale  bral  som Ťa  vždy  sa v pohode chalana, ochotného pomôcť  poradiť  a ako za človeka  , ktorý  bel jedným s tých, ktorý sa zaslúžili o plynulý a ešte  lepší prechod z CP na CK..     obdivoval a bol  a som  Ti za to vďačný ..  len sa prosím Ťa  nejako vysporiadaj  sám so sebou a nekop okolo seba..  keď  nechceš  starosti, prenechaj  ich  a vráť  sa taký  akého som Ťa poznal     (vetu o tvojich  právach  a tvorcu  pravidiel  si  fakt  dúfam  nemyslel  vážne)