Juraj1973 píše:Fuuu to som ozaj nevedel, že je také náročné mať u seba peniaze. Pošli mi prosím inštrukcie čo kedy ako treba hradiť, s kým komunikovať v prípade výpadku a pod. Ja ti pošlem číslo účtu. Nevedel som, že Ťa to tak zaťažuje a spôsobuje až traumu, myslel som, že Ťa to baví, teší a napĺňa
Odoslané z GT-I8190N pomocou Tapatalku
Rostro píše:Ja som to zakladať ani nechcel. Z hlavného dôvodu a to, že som všetko robil sám. Paloi v mene viacerých ma presviečal, aby som to nanovo založil. Išiel som do toho, ale s podmienkou, že ideme do portálu ako tím, Paloi si určite na to spomenie.
Rostro píše:Ešte keď bol Paloi aktívny tak ten mal snahu opravovať a presúvať príspevky atď... A teraz? Moderátori neaktívni.
KlimO píše: Vcelku som ale naštvaný, že to tu už je len fórum o amerikách, ale chodim sem aj ja, lebo na CP som bol od 2008 takže kvoli ľudom... I keď nikoho osobne nepoznám.
Na druhú stranu, viacero fór upadá, všetko sa premiestňuje na facebook takže asi tam budú smerovať viaceré fóra
paloi píše: Áno, toto všetko je pravda. Bolo nás asi 16, ak si dobre spomínam, ktorí stáli za Rostrom a na CP už veľmi aktívni neboli, lebo im to nerobilo radosť....
Ale neľutujem to. Rostrova podmienka vtedy bola, že budem jedným z moderátorov a klub nebude mať majiteľa, ale bude patriť všetkým členom. Nikto nebude mať nárok ho predávať, nikto z neho nebude mať príjmy. To mal byť rozdiel oproti CP. My sme nechceli robiť konkurenciu CP, ale tam sa už nedalo normálne fungovať. Nový CK mal byť založený na demokracii a otvorenosti, na rozdiel od CP, kde to fičalo pod krídlami jedného Klamára. Radšej si na to ani nechcem spomínať. Takých ľudí ozaj nemám rád. Nesledujem CP, ale mám info od viacerých ľudí, že CP úplne zakapal. Aj na CK je príspevkov podstatne menej ako pred rokom, ale predsa len to tu žije, každý deň pribudnú nejaké príspevky. Sledujem občas akva.sk a teší ma, že na CK je väčšinou príspevkov viac, asi sme lepšia partia. My sme vtedy, pri zakladaní CK, len chceli zostať ďalej v kontakte, slobodne debatovať a o zmenách rozhodovať spoločne, nie nejakým rozhodnutím jedného človeka. Preto bol CK potrebný.
paloi píše:... Pokiaľ bude niekto ochotný a schopný robiť admina, bude to super. Pokiaľ nie, tak to tu skončí.
Späť na Otázky, odpovede a riešenie problémov
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia