.. pridám sa taktiež k zástupu sklamaných ľudí , ktorých si Rostro sklamal.. .. teda viacmenej nerozumiem a nechápem aký si mal dôvod alebo príčinu takto sa chovať .. a hlavne si myslieť že si v práve, tvoje chovanie je normálne a že my sme tí zlí, ktorí Ti ublížili, nechali Ťa napospas osudu s kopcom neprekonateľných starostí s Cichlidklubom.. ako , pochopil by som Ťa, keby si sa sťažoval v začiatkoch pri rozbehu CK ale potom keď sa všetko rozbehlo a funguje a podla mňa to už nepotrebuje nejakú strašnú administráciu, Ti bolo aj za ťažko mať u seba nejaké eurá... a stále dookola.. začala to tvojim veselím chatom, ktorý sa zmenil na konfrontačný chat, zasiatím tvojich semienok.. a pokračovalo to donekonečna omielaním toho ako ty máš s CK strašne veľa roboty a my všetci z akého si vedenia (nepochopiteľne si tam zaradil aj mňa), na CK kašleme a berieme tvoje ovocie.. ..prevzali sa peniaze, nie si admin, nemáš mať žiadne starosti a ty si ich zase vyrábaš...
..neviem, osobne Ťa nepoznám, ale bral som Ťa vždy sa v pohode chalana, ochotného pomôcť poradiť a ako za človeka , ktorý bel jedným s tých, ktorý sa zaslúžili o plynulý a ešte lepší prechod z CP na CK.. obdivoval a bol a som Ti za to vďačný .. len sa prosím Ťa nejako vysporiadaj sám so sebou a nekop okolo seba.. keď nechceš starosti, prenechaj ich a vráť sa taký akého som Ťa poznal (vetu o tvojich právach a tvorcu pravidiel si fakt dúfam nemyslel vážne)