720 l - Amazonské zákoutí

Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8

Re: 720 l - Paradise Biotodoma

Neprečítaný príspevokod Danny » 19 Okt 2016, 11:45

Ahoj saty,ako sa darí s daemonom?Mne moc nie :? Uz ho liečim asi dva mesiace a nic moc.Diery sa nezaceluju a ma flaky po tele ako vyzrate od kyseliny.Stale je aktívny a krasne žere.Nechapem čo je to za svinstvo....Už normalne rozmyšlam či ho neutratím :roll:
Angels,daemons and geos
Obrázok užívateľa
Danny

Neprečítaný príspevokod nhkg » 19 Okt 2016, 11:59

A je to fakt nemoc? Není to vodou? Chtěl jsem je a tak jsem si o nich dost četl. Často u nich píšou o nutnosti mít vodu na jakou jsou zvyklí z domoviny - nízká vodivost, minimum NO3, ... Proto jsem radši koupil Satany bez puntíků, kteří nejsou tak nároční.
Obrázok užívateľa
nhkg

Neprečítaný príspevokod Danny » 19 Okt 2016, 15:50

nhkg píše:A je to fakt nemoc? Není to vodou? Chtěl jsem je a tak jsem si o nich dost četl. Často u nich píšou o nutnosti mít vodu na jakou jsou zvyklí z domoviny - nízká vodivost, minimum NO3, ... Proto jsem radši koupil Satany bez puntíků, kteří nejsou tak nároční.

No neviem mam ich vyse roka a prejavilo sa to z jedneho dna na druhy.To by sa asi skor prejavilo.
Angels,daemons and geos
Obrázok užívateľa
Danny

Neprečítaný príspevokod Saty » 19 Okt 2016, 20:31

Přesně to samé má i ta moje. Původně jsem myslel, že to má vykousané po těle kousky, ale je jich čím dál víc. Sice žere ale ploutve má stažené a zlepšení žádné. Mám ji zvlášť v karanténě už třetí den a léčba bactopurem taky moc nezabírá :( .
Tak pokud nezabere asi se jí budu muset zbavit.
U mě to taky začalo ze dne na den. Kdybych zanedbával údržbu tak neřeknu ale takhle fakt nevim.
Co se týká kvality vody tak jsou na tom podobně jak Biotodomy a ty byly taky celou dobu v pořádku.
Obrázok užívateľa
Saty

Neprečítaný príspevokod Danny » 20 Okt 2016, 08:14

Je to fakt divne te iste priznaky.Keby som mal zlu vodu tak ju mame obaja?
Angels,daemons and geos
Obrázok užívateľa
Danny

Neprečítaný príspevokod Saty » 21 Okt 2016, 12:05

Jo přesně tak. Taky mě to dost zaráží, ale přikládám to nejspíš asi nějakému stresu, případně nedodržení karantény. Léčba bactopurem taky nezabírá tak ji asi nebudu dál trápit :( .
Obrázok užívateľa
Saty

Neprečítaný príspevokod Danny » 21 Okt 2016, 12:23

Tak moj daemon to uz ma za sebou. :( Je mi to fakt luto.Myslel som ze to dám ale nie. :?
Angels,daemons and geos
Obrázok užívateľa
Danny

Neprečítaný príspevokod Saty » 21 Okt 2016, 12:34

No nedá se nic dělat. Mě mrzí, že jsem kvůli jednomu daemonovi chtěl přikoupit další. Což jsem udělal a dorazil jeden malej "nedomrlej". A ten se má čile k světu. Ale co těd s ním, od dalšího nákupu jsem odrazenej a nechat si jen tohoto jednoho?! Nějak nevím.
Obrázok užívateľa
Saty

Neprečítaný príspevokod Danny » 21 Okt 2016, 13:50

Teraz asi nic nekupuj.Nechaj im klud .Mas tam krasne ryby a ten maly daemon zapadne s ostatnymi.Ja im tiez musim spravit klidek ;)
Angels,daemons and geos
Obrázok užívateľa
Danny

Neprečítaný príspevokod Saty » 21 Okt 2016, 20:59

Aktualne nemam v planu zadny dalsi nakup, spis nejaka rybka pujde pryc. Zustala mi samice Crenicichli a ta pujde nejspis casem do sveta. Nejak jsem od techle dravcu cekal ze budou vic aktivni. Ale vzdycky vylezou maximalne na zradlo a pak zalezou zpatky do zmeti kamenu a korenu :( . Rybky krasny ale kdyz je ani nemuzu obdivovat! Stejne tak jsem nekde cetl ze Chateostoma vyliza i pres den, ale u me je to stejnej pripad jak Peckoltie. Ty muzu obdivovat jen pri svetle baterky v noci. Ale chateostomi necham a peckoltie pujdou do druheho akva. Taky rozmyslim nad osudem S. Daemon. Jelikoz je takova nedomrla tak netusim jak bude vypadat v dospelosti. Takze ze by se ji nekdo ujal a pridal mezi dalsi Daemoni o tom pochybuju!
Obrázok užívateľa
Saty

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia