satan z pekla píše:to je ale naživo ešte krajšia

paloi píše:satan z pekla píše:to je ale naživo ešte krajšia
A naživo je aj besnejšia

Po dvou dnech doma bylo jasný že to nejsou microphthalmus, ryby byly původně 4ks ale dvě byly tak slabé a furt se to řezalo že zbyly jen dvě. Po mém pozorování a ujištění u pár kolegů bylo jasné že se jedná o P. motaguensis, nebo nějakej jejich hybrid, protože to přišlo prý někde z Indonésie z farmy
  Po dvou dnech doma bylo jasný že to nejsou microphthalmus, ryby byly původně 4ks ale dvě byly tak slabé a furt se to řezalo že zbyly jen dvě. Po mém pozorování a ujištění u pár kolegů bylo jasné že se jedná o P. motaguensis, nebo nějakej jejich hybrid, protože to přišlo prý někde z Indonésie z farmy  . No čert to vem, co mě ale překvapilo bylo jak se to už po pár týdnech ve velikosti cca 4cm začalo barvit. A co mě zabilo úplně, když jsem dnes přišel z práce a na placák kladla asi 5cm samice jikry a 7cm samec je "ojížděl"
  . No čert to vem, co mě ale překvapilo bylo jak se to už po pár týdnech ve velikosti cca 4cm začalo barvit. A co mě zabilo úplně, když jsem dnes přišel z práce a na placák kladla asi 5cm samice jikry a 7cm samec je "ojížděl"    

Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot], Tbot a 0 hostia