Nechápem čo sa deje a čo všetko za tým je, každopádne to čo si Rostro spravil určite nie je ok. A tiež je to pre mňa dosť veľkým sklamaním aj keď ťa osobne nepoznám(ako vlastne väčšinu ľudí na fóre)...
Rostro píše:Nemám záujem poškodzovať CK, ale niektoré moje témy som si vzal ( ako tvorca týchto pravidiel na CK som mal na to právo). Alebo sme ich spolu vytvárali? Niektoré body som sám navrhoval podľa skúseností na fóre.
To že si vytváral pravidla ti dava pravo ich porušovať?
v pravidlách sa mimo iné píše toto:
3.13 Vkladanie príspevkov a do diskusného fóra CichlidKlub.sk je dobrovoľné. Svojou registráciou súhlasíte s tým, že sa každý vložený príspevok do diskusného fóra stáva nehmotným majetkom portálu CichlidKlub.sk. V prípade, že sa rozhodnete natrvalo odísť z portálu a budete chcieť zrušiť váš osobný profil, bude po dohode s administrátorom deaktivovaný, ale vaše vložené príspevky zostanú v diskusnom fóre! Svojím zmazaním príspevkov hrubo porušíte pravidlá fóra a úmyselne poškodíte diskusné fórum chýbajúcimi príspevkami, ktoré nebudú mať do budúcna zmyseľ vo vytvorených témach ( v prípade vášho úmyselného vymazania si ich znovu z databázy aktivujeme). Po dohode s administrátorom vám z prípadných príspevkov, kde máte osobné údaje, tieto údaje vymaže.
Čo k tomu viac dodať? Ja to chápem tak, že aj keby si bol administrátor, tak nemáš právo mazať cele témy kedy sa ti zachce, pretože fórum je majetkom členov a nie administrátora ani moderátorov.Ty zneužívaš svoju moc, že vieš robiť z týmto programom robíš veci na ktoré nemáš mandát a tváriš sa, že je všetko v pohode. Ale nie je!
paloi píše:Aby teda vedenie nespalo, tak sa otvorene pýtam: akým spôsobom môžem prevziať administráciu? Mám seriózny záujem robiť admina na CK.
Je niekto proti?
Ja som za, pripadne ak by si to technicky nezvládal sa môže administrátor aj platiť. Myslím, že to nebudú neúnosne sumy, tých uprav na fóre zas nie je potrebne veľa a často.