stiff píše:Heady a čo si to vlastne priniesol? Alebo som to prehliadol a už si to písal?
Bohužel Caquetaia myersi nebyla
ta měla být jako bonus . Dovezl jsem od p. Kalaby 6ks Paratilapia polleni , názory na ně se různí vždyť to znáš ale já je chtěl už dlouho zkusit . Doufám že mi nevymlátí akvárko až vyrostou , mám pro ně když tak připravený samostatný kdyby se něco dělo . I když při šmejdění na netu převládá názor že je lepší je držet s jinýma rybama než je dávat samostatně . O samotě se to prý vyrube mezi sebou určitě . No bude to asi ještě zajímavý ale zatím jsou to jen 5cm čudly , tak mám ještě chvilku čas
No a z Dříteče jsem si dovezl 5ks Heros apendiculatus , protože se mi Herosi vždy velmi líbíli a chci mít jednu nádrž takovou klidnější oproti stř. americe a neřešit pořád nějaký šarvátky a potrhaný ploutve
Mám kamaráda diskusáře , kterej má krásný placky ale ví o mě že mě tyhle ryby moc neberou a když jsme spolu tak se hecujeme . Říká mi že teprve s terčovcema ze mě bude ten opravdovej akvarista .... Teď se mi směje že když už mám Herose jsem na půl cesty u disků protože se herosům říká "proletářskej diskus" a "terčovci chudejch"
Ale toho bohdá nebude ......