Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
Oni se navzájem ignorují. Satani se většinou prohánějí mezi sebou a creni se schovávají někde pod kořenem. Akorát občas před krmením větší creni odežene druhou creni i satany od krmícího místa. Snad to tak zůstane. Creni mají kolem 18cm a vyrostou asi přes 30cm, satani momentálně mají 12-14cm a vyrostou na 15-20cm.
Jaké krevetky a mušlí maso kupujete v Makru? Před nějakou dobou jsem koupil mražené koktejlové loupané krevetky a až dneska jsem zjistil, že jsou předvařené. Ale ryby to žerou. Co jsem se díval po mušlím mase. tak buď bylo s půlkou skořápky, nebo taky všechno bylo předvařené... Vadí to předvaření něčemu? Pokud ano, tak ty krevetky usmažím a sním.
Zebriny už mají kolem 25cm, hrozně zmohutněly a už mají i trochu červené hrdlo. Taky toho hrozně sežerou. Nechtějí nechat satanům ani granule pro býložravé ryby, tak toho musím sypat hodně. Akorát jsou to hrozní poseroutkové a furt plaší. A čím méně stupňů v akváriu, tím je to horší. Už jsem zvedl teplotu na 26,5°C a asi by to chtělo ještě víc.