od Juraj1973 » 10 Dec 2021, 22:06
po roku a smutných okolnostiach aktualizujem nádrž ... v týchto kovidových časoch som v tomto akváriu pri troch "haváriách" prišiel skoro o všetky ryby.. buď to bolo prekŕmenie, zlyhanie filtrácie, alebo posledne ani netuším (pravdepodobne tam uhynula nejaká ryba) tí co mali na starosť kŕmenie si to nevšimli a kŕmili podľa zvyklostí zo zadu akva, bez toho aby nazreli do neho.. povolali ma už len k mlieku, kde to ešte z posledných síl ležali na dne oceláti a a gibík .. takže som v priebehu roka najprv prišiel o geośov, potom o hoplarchusa a nakoniec o všetko okrem spomínaných rýb.. ..aspoň malé pozitívum, majiteľa to kaviarne to primelo k tomu aby kúpil o dve čísla väčší filter .. zatiaľ tam plávajú ešte dve malé vieiji a chcel by som tam doplniť ešte nejakú malej SA.. hodím tam asi jedného JD, jednu salvini čo doma dostavajú na frak a skúsim to trochu reštartovať
..o druhom človeku si vždy treba myslieť len to najlepšie.. možno sa síce pri tom dožiť sklamania.. ..ale lepšie je byť sklamaný, ako nespravodlivý..