od Juraj1973 » 10 Dec 2021, 22:06
od Juraj1973 » 10 Dec 2021, 22:06 

po roku a smutných okolnostiach  aktualizujem  nádrž ...  v týchto kovidových časoch som v tomto akváriu pri troch "haváriách" prišiel skoro o všetky ryby..  buď to bolo prekŕmenie, zlyhanie filtrácie, alebo posledne ani netuším   (pravdepodobne tam uhynula nejaká ryba)  tí co mali na starosť kŕmenie si to nevšimli a kŕmili podľa zvyklostí zo zadu akva, bez toho aby nazreli do neho..  povolali ma už len k mlieku, kde to ešte z posledných síl ležali na dne oceláti a a gibík .. takže som v priebehu roka najprv prišiel o geośov, potom o hoplarchusa a nakoniec o všetko okrem spomínaných rýb..  ..aspoň malé pozitívum, majiteľa to kaviarne to primelo k tomu aby kúpil o dve čísla väčší filter ..  zatiaľ tam plávajú ešte dve malé vieiji a chcel by som tam doplniť ešte nejakú malej SA.. hodím tam asi jedného JD, jednu salvini  čo doma dostavajú na frak  a skúsim to trochu reštartovať
			..o druhom človeku si vždy treba myslieť len to najlepšie..   možno sa síce pri tom dožiť sklamania..    ..ale lepšie  je byť sklamaný, ako nespravodlivý..