jen jim to kup a bacha s dávkováním, ať je nepřidusíš, jak já ze začátku...proteinová mastná bomba

nhkg píše:Copak, zjistils, že Ondra má těch ryb ještě víc jak ty a funguje mu to?
Jaký jsi objednal filtr?
Světlo je problém i pro mě, pořádné za rozumné peníze nemůžu sehnat.
ioopp píše:po dvou návštěvách u Ondry došlo k rozhodnutí, že bude další filtr (už je objednaný) a většinu abalios si nechávámnějaká výměna sice proběhla ale počet geophagus v akva klesl nakonec jen o jeden kus.
Ondro škoda toho tvojeho osvětlení...trochu mě mrzelo, že ti abalios po vpuštění do akva prostě zežloutli... u mě jsou jak reklama na pastelkyale je to detail a rybám to je jedno.
ioopp píše:nhkg píše:Copak, zjistils, že Ondra má těch ryb ještě víc jak ty a funguje mu to?
Jaký jsi objednal filtr?
Světlo je problém i pro mě, pořádné za rozumné peníze nemůžu sehnat.
tak zjistil jsem, že mám akvárium zarbněné víc než Ondra![]()
Já neříkám, že mi to úplně nefunguje... nitrifikace atd běží podle všeho jak má, jen ta mechanická filtrace nejede jak bych si představoval...Vadí mi ten kal, co se zvedne při krmení a že to nedokážou filtry stáhnout
![]()
Ondra to má podle mě ještě trochu horší...díky hrubšímu dnu v kterém to dobře drží.
Objednal jsem jen novou čerpací hlavu k rozbitému aquanova
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť