díky, no je tam jak ve Vegas
jen jim to kup a bacha s dávkováním, ať je nepřidusíš, jak já ze začátku...proteinová mastná bomba
nhkg píše:Copak, zjistils, že Ondra má těch ryb ještě víc jak ty a funguje mu to?
Jaký jsi objednal filtr?
Světlo je problém i pro mě, pořádné za rozumné peníze nemůžu sehnat.
ioopp píše:po dvou návštěvách u Ondry došlo k rozhodnutí, že bude další filtr (už je objednaný) a většinu abalios si nechávám nějaká výměna sice proběhla ale počet geophagus v akva klesl nakonec jen o jeden kus.
Ondro škoda toho tvojeho osvětlení...trochu mě mrzelo, že ti abalios po vpuštění do akva prostě zežloutli... u mě jsou jak reklama na pastelky ale je to detail a rybám to je jedno.
ioopp píše:nhkg píše:Copak, zjistils, že Ondra má těch ryb ještě víc jak ty a funguje mu to?
Jaký jsi objednal filtr?
Světlo je problém i pro mě, pořádné za rozumné peníze nemůžu sehnat.
tak zjistil jsem, že mám akvárium zarbněné víc než Ondra Já neříkám, že mi to úplně nefunguje... nitrifikace atd běží podle všeho jak má, jen ta mechanická filtrace nejede jak bych si představoval...Vadí mi ten kal, co se zvedne při krmení a že to nedokážou filtry stáhnout
Ondra to má podle mě ještě trochu horší...díky hrubšímu dnu v kterém to dobře drží.
Objednal jsem jen novou čerpací hlavu k rozbitému aquanova
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť