je fakt že pro některé druhy to málo je viz Psitacusi které se mi dostali do nádrže náhodou tak ty moc ok nejsou
 je fakt že pro některé druhy to málo je viz Psitacusi které se mi dostali do nádrže náhodou tak ty moc ok nejsou 
 Jenže to je zatím hudba budoucnosti. Spíš jen úvah, co možná jednou v budoucnu. Chtěl bych tam persei, nicaraguensis, a Herichthys cyanoguttatus a synspily. Snesly by tyhle ryby spolu v těch 22°C? Akvárko v ideálním případě nějakých 1500litrů.
 Jenže to je zatím hudba budoucnosti. Spíš jen úvah, co možná jednou v budoucnu. Chtěl bych tam persei, nicaraguensis, a Herichthys cyanoguttatus a synspily. Snesly by tyhle ryby spolu v těch 22°C? Akvárko v ideálním případě nějakých 1500litrů. já mám topitko vyndane,tech 22 se mi tam drží,mám ty dvě 1200l nádrže spojené na jednu vodu takže to množství jen tak nevychladne a přez den se přitapí kvůli prckovi. Tohle léto sem měl 27-28 a třelo se vše. Akvária byli velké bojiště, jen persei ne asi proto,že ty sem chtěl
 já mám topitko vyndane,tech 22 se mi tam drží,mám ty dvě 1200l nádrže spojené na jednu vodu takže to množství jen tak nevychladne a přez den se přitapí kvůli prckovi. Tohle léto sem měl 27-28 a třelo se vše. Akvária byli velké bojiště, jen persei ne asi proto,že ty sem chtěl 

To neni moje prezentace ,takovou vanu mít nikdy nebudu.RAP píše:kotyzavamberk píše:O těch samcích jsem to asi kdysi prohlásil já a funguje to .Mám odzkoušené ,problém je jak jdou do tření ,ale zase je škoda ,když nemaj samice ,tak to není ono. něco za něco.
Pokud je to tvoje prezentace https://www.akvarista.cz/web/nana/detail/?id=558 , tak to mám od tebe.
kotyzavamberk píše:To neni moje prezentace ,takovou vanu mít nikdy nebudu.

Pak to budeš zbytečně přehazovat
 Pak to budeš zbytečně přehazovat  
 Mám 2 x 1200litru a je to málo
 Mám 2 x 1200litru a je to málo 
liborass píše:A není to zbytečná práce? Mohl jsi nechat udělat rovnou 200x70x70cmPak to budeš zbytečně přehazovat
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť