huhu píše:no chalani smola, slovo frajer asi v latincine nieje a cichlidklub tiez asi nie... Aspon som nenasiel... Musite byt kreativny dalej

paloi píše:huhu píše:no chalani smola, slovo frajer asi v latincine nieje a cichlidklub tiez asi nie... Aspon som nenasiel... Musite byt kreativny dalej
My sme ešte nezačali so žiadnym návrhom. To padneš na zadok, keď sem niečo napíšem, veď ma poznáš

sice neviem ako deppi,ale carpintisy mi rastli pomaly. akurat ze Datnioides porastie aj dalej, ked Herichthysy neporastu. ale nech sa im len dari, myslim, ze su vzacne jedny, aj druhe
  sice neviem ako deppi,ale carpintisy mi rastli pomaly. akurat ze Datnioides porastie aj dalej, ked Herichthysy neporastu. ale nech sa im len dari, myslim, ze su vzacne jedny, aj druhe

. Mám je s tím že až vyrostou opravdu hodně tak je asi pošlu dál do opravdu velký nádrže . Mám je od kamaráda s tím že se dostal k pár kouskům a že je mám zkusit že je to výzva , tak zatím se drží . Ale do 800l ke střední americe je dávat nebudu , jsou to i přes svoji velikost lekavý a celkem plachý ryby a mezi těma hovadama by asi trpěli
  . Mám je s tím že až vyrostou opravdu hodně tak je asi pošlu dál do opravdu velký nádrže . Mám je od kamaráda s tím že se dostal k pár kouskům a že je mám zkusit že je to výzva , tak zatím se drží . Ale do 800l ke střední americe je dávat nebudu , jsou to i přes svoji velikost lekavý a celkem plachý ryby a mezi těma hovadama by asi trpěli   
  šulin !
   šulin !

Späť na Arowany, sumce, raje a iné
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia