. Krásný ryby.
 . Krásný ryby. . Krásný ryby.
 . Krásný ryby.
 Nejak sa nam tu mnozia potencialne prirastky...
 Nejak sa nam tu mnozia potencialne prirastky...  Tesim sa s tebou! Nech sa co najskor aj nieco urodi
 Tesim sa s tebou! Nech sa co najskor aj nieco urodi 

Gratulácia
 Gratulácia 

. Jak jsem psal jikry byly neoplodněné a z první várky nic nebylo . Ale pár je hlídal pořád i když už na nich byla plíseň .
  . Jak jsem psal jikry byly neoplodněné a z první várky nic nebylo . Ale pár je hlídal pořád i když už na nich byla plíseň .  . Jinak jak jsem jim odebíral květináč tak 8cm samice se nezalekla a normálně mi vyjížděla po ruce .
  . Jinak jak jsem jim odebíral květináč tak 8cm samice se nezalekla a normálně mi vyjížděla po ruce .
 . Na tom šutru a na mých fotkách ale nejsou jikry moc vidět ...  . Jedna zajímavost - k tomu páru se snaží přifařit ještě jedna plná samice s vystrčenou papilou a chtěla by je tam položit taky . Samec ji občas odežene ale nevypadá že by mu to zase až tak vadilo
  . Na tom šutru a na mých fotkách ale nejsou jikry moc vidět ...  . Jedna zajímavost - k tomu páru se snaží přifařit ještě jedna plná samice s vystrčenou papilou a chtěla by je tam položit taky . Samec ji občas odežene ale nevypadá že by mu to zase až tak vadilo   , zato už vytřená samice je zásadně proti
  , zato už vytřená samice je zásadně proti   

Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia