Koreň je prevŕtaný durch, takže rybky môžu spodkom vliezť a vrchom vylezú alebo opačne. Myslím, že to ocenia hlavne prícucníci. A takto to vyzerá teraz po redukcii a zmene osádky s novým drevom -
  Koreň je prevŕtaný durch, takže rybky môžu spodkom vliezť a vrchom vylezú alebo opačne. Myslím, že to ocenia hlavne prícucníci. A takto to vyzerá teraz po redukcii a zmene osádky s novým drevom -

paloi píše:Ja žasnem, aký dutý kmeň si to našiel a potom čítam, že si vŕtal a dlabal. No pekne. To musíš mať dobré náradie

miras90 píše:Pěkný takový klídek tam. Ten managujec vypadá fakt obrovský
Ta ančovička v levo vzadu je krmení?

táto už úspešne zdrhá a žerie, takže to asi dá
 táto už úspešne zdrhá a žerie, takže to asi dá
 osádku som pomenil a doplnil. Je to kapku prerybnené, ale sú to ešte krpci a ak prežijú zabiehanie a vyrastú, potom ich počty zredukujem, pokiaľ to neurobia za mňa. Myersi sa o to už snažia a jednu svoju kamošku už stihli zakillovať, ale to je vraj u nich bežné, len ma prekvapilo, že 5 cm ryby sú také drsné, sú to vlci
  osádku som pomenil a doplnil. Je to kapku prerybnené, ale sú to ešte krpci a ak prežijú zabiehanie a vyrastú, potom ich počty zredukujem, pokiaľ to neurobia za mňa. Myersi sa o to už snažia a jednu svoju kamošku už stihli zakillovať, ale to je vraj u nich bežné, len ma prekvapilo, že 5 cm ryby sú také drsné, sú to vlci   . Úkrytov majú dosť a ani dĺžka 2,5 m nepomohla...
 . Úkrytov majú dosť a ani dĺžka 2,5 m nepomohla...

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť