Jirka B. píše:Myslím že z mražené artemie a koreter strach mít nemusíš, ale s patentkama bych byl opatrnější. Já dávám dopoledne granule a večer mražené, prakticky denně. Ryby ve výkrmně mají nacpaný pupky z dafnie, artemky a koreter a žádný problém. Patentkama nekrmím, měl jsem s nimi před lety špatnou zkušenost u tlamovců . Ale chovatel od kterého krmivo kupuju na ně nedá dopustit.
head66y6 píše:Krmím mraženým a granulovaným půl na půl.
Když chci dostat ryby do tření, tak je mraženého víc. U pár dodavatelů jsem se párkrát spálil a tak už teď beru jen od pana Koblasi "koblasa.cz", ta půlkilová balení. Tam nebyl za celé roky problém s ničím.
Věci které Koblasa nemá objednávám přes známého, který je vedoucím v jednom petshopu u nás a bere ve velkém mražené od Petra-Aqua.
Napíšu mu svoji objednávku, on mi to nechá dovézt se svým zbožím a já si to u něj vyzvednu.
Koblasa ti nepomůže - na Slovensko nezasílá ale velká pobočka Petra-Aqua je i u vás. Zkus zapátrat a poptat se.
Na FB třeba taky někdo poradí osvědčený zdroj na Slovensku.
Späť na Otázky, odpovede a riešenie problémov
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia