kvietik píše:Koretra mrazená aj živá, čierný komár to isté. Artemia a gammarus mrazený. Kedysi som krmil aj krillom a mysisom , ale kvoli neprijemnému zápachu som od toho upustil. Inak su to všetko dobré a aj bezpečné krmiva. S patentiek som mal viackrát problém(alebo aspoň si to myslím, že to bolo nimi) tak nimi krmim minimálne .
Spominál si Tropical krmiva..., tak ja som spokoný s tým, že nešpiní sa od nich voda, na rozdiel od sera krmív, ale ja krmim aj sera, aj tetra krmivami.
Inak ak ťa môžem Miroslav poprosiť, správ si tèmu o svojom akváriu, nech sa tu pridavajú príspevky o krmivach...
Práve naopak, mi chceme aby si fotky pridával, predstavil nám svoje akvárium, aké je veľké, aký filter a aký bude mať vývoj, len si fakt sprav k tomu svoju tému v sekcii na to určenej. Budeme len radi .Miroslav S. píše:Ok fotky už nebudem dávať
Juraj1973 píše:Práve naopak, mi chceme aby si fotky pridával, predstavil nám svoje akvárium, aké je veľké, aký filter a aký bude mať vývoj, len si fakt sprav k tomu svoju tému v sekcii na to určenej. Budeme len radi .Miroslav S. píše:Ok fotky už nebudem dávať
miras90 píše:Já po letech krmení vším možným, už krmíme jen suché (granule, ovesné vločky) čerstvé jen zeleninu, z mraženého jen a pouze mysis a grundle. Samozřejmě dávám rýži atd ale už nekrmím patentky, hovězí srdce kvůli problémům s parazity. To nedávám už roky. Červy dělají moc bordel když je ryby žerou a žížaly též. Dřív sem krmil živé malé rybky ale též sem si 2x něco zatáhl a nestojí mi to za to
Miroslav S. píše:miras90 píše:No mne osobne robí docela bordel skrmovanie mraz.artémie
Späť na Otázky, odpovede a riešenie problémov
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia