Belial píše:Belial ich aj zohnal a od dnes mi v akva pláva jeden pár blue spotted z Litvy. Druhý pár je u Joja Martečíka, tak hádam sa nám aspoň jednému podarí aj výter...
Super.Nech sa ti drzia....
Belial píše:Belial ich aj zohnal a od dnes mi v akva pláva jeden pár blue spotted z Litvy. Druhý pár je u Joja Martečíka, tak hádam sa nám aspoň jednému podarí aj výter...
Belial píše:Ďakujem, hádam sa neprejaví môj talent.
HEAD66Y6 píše: Paloi já vím že se ti tukový hrby nelíbí ale řekni jestli to tomu samci nesluší....
paloi píše:HEAD66Y6 píše: Paloi já vím že se ti tukový hrby nelíbí ale řekni jestli to tomu samci nesluší....
Heady, veru nesluší. Nič pre moje oči. Ako rakovinový nádor na čele.... bŕŕŕŕ Mohutné telo, to je super, ale nádor, to nie
Juraj1973 píše:paloi píše:HEAD66Y6 píše: Paloi já vím že se ti tukový hrby nelíbí ale řekni jestli to tomu samci nesluší....
Heady, veru nesluší. Nič pre moje oči. Ako rakovinový nádor na čele.... bŕŕŕŕ Mohutné telo, to je super, ale nádor, to nie
..fú veru aj na mňa to tak pôsobí ako z biotopu rio černobyl ..ale sa to hovorí, že " De gustibus non est disputandum "
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť