Belial píše:Belial ich aj zohnal a od dnes mi v akva pláva jeden pár blue spotted z Litvy. Druhý pár je u Joja Martečíka, tak hádam sa nám aspoň jednému podarí aj výter...
Super.Nech sa ti drzia....
Belial píše:Belial ich aj zohnal a od dnes mi v akva pláva jeden pár blue spotted z Litvy. Druhý pár je u Joja Martečíka, tak hádam sa nám aspoň jednému podarí aj výter...
Belial píše:Ďakujem, hádam sa neprejaví môj talent.
HEAD66Y6 píše: Paloi já vím že se ti tukový hrby nelíbí ale řekni jestli to tomu samci nesluší....![]()
paloi píše:HEAD66Y6 píše: Paloi já vím že se ti tukový hrby nelíbí ale řekni jestli to tomu samci nesluší....![]()
Heady, veru nesluší. Nič pre moje oči. Ako rakovinový nádor na čele.... bŕŕŕŕMohutné telo, to je super, ale nádor, to nie
Juraj1973 píše:paloi píše:HEAD66Y6 píše: Paloi já vím že se ti tukový hrby nelíbí ale řekni jestli to tomu samci nesluší....![]()
Heady, veru nesluší. Nič pre moje oči. Ako rakovinový nádor na čele.... bŕŕŕŕMohutné telo, to je super, ale nádor, to nie
..fú veru aj na mňa to tak pôsobí ako z biotopu rio černobyl ..ale sa to hovorí, že " De gustibus non est disputandum "
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia