K paloi: filtračné ponožky to sú v podstate klasické "cediace sitká" s priepustnosťou pár micromectrov na zachytenie najjemnejších nečistôt, návratové čerpadlo je výtlačné čerpadlo, ktoré tlačí vodu späť do akva.
K tej výške, áno som s tým zmierený, mám doma teraz 80 cm výšku a dá sa to , akva bude v podstate na poschodí, dom má suterén čiastočne vsunutý do zeme, pod daným miestom by sa mala nachádzať pivnica, mám silné základy, rátal som s váhou 2t, myslím, že by to malo uniesť či ??? . A ano na foto je aj kozub (ten nieje zachytený) aj digestor, ono viac menej kuchyňa "leží" ešte priamo na pôde a pod jedálňou je už myslím pivnica.
Toho oxydorasa som si premyslel, nebudem ho brať, nechám si svojho megalodorasa
K tým konárom mal som predstavu kôli menšej šírke, že použijem zopár umelých kmeňov ako na foto a vytvorím ako keby taký potpený les, nato mi asi prírodné drevo nebude dobré, v každom prípade ešte úplne rozhodnutý niesom.
Páni...áno, aj ja by som chcel akva, ktoré má 80 cm šírku ale hold...nedá sa, priestorovo to nevyjde a búrať stenu kôli tomu nechcem, keby dám šírku nad 55 cm tak medz jedálenským stolom a akváriom si na tú stoličku sadne maximálne mimino