Tonny píše:jjjj , omluva , byl jsem tak vyvalený jak vložit fotky , že jsem nekontroloval názvy ........
Pri iných rybách by som to prehliadol,ale cichly sú moja srdcovka.....Tiež sa v dohľadnej dobe pochválim tými mojimi...
Tonny píše:jjjj , omluva , byl jsem tak vyvalený jak vložit fotky , že jsem nekontroloval názvy ........
Tonny píše:Ano Cichla......, já se zabývám importem všech možných L-sumců , rejnoků a různých netradičních druhů ryb....hlavně zajímavosti , novinky.....já nemám okrasné nádrže..mám pár oblíbenců kteří zůstali u mě a čas od času je prodávám....jsou to pro mě nádherné ryby a máš pravdu drazí (L-024 na fotce 140 euro)....je to taková srdcovka....
Tonny píše:Ano...pravda....zrovna minulý týden jsem obdivoval Tvoje discus....máš je vážně moc pěkný , asi před měsícem byl u tebe p. Ďuriš s Trnavy a samou chválu jsem slyšel , taky Vám všem fandím - výborný nápad cichlidklub.......a věřím že bude hodně příznivců......pevně věřím , že to tady bude mít smysl a člověk že tady najde jak inspiraci tak rady a tipy ........nadávky a ponižování tady nemá misto...........
Přeji hodně úspěchů......a děkuji za možnost zde být......
Tonny píše:Ano...pravda....zrovna minulý týden jsem obdivoval Tvoje discus....máš je vážně moc pěkný , asi před měsícem byl u tebe p. Ďuriš s Trnavy a samou chválu jsem slyšel , taky Vám všem fandím - výborný nápad cichlidklub.......a věřím že bude hodně příznivců......pevně věřím , že to tady bude mít smysl a člověk že tady najde jak inspiraci tak rady a tipy ........nadávky a ponižování tady nemá misto...........
satan z pekla píše:Tonny píše:Ano...pravda....zrovna minulý týden jsem obdivoval Tvoje discus....máš je vážně moc pěkný , asi před měsícem byl u tebe p. Ďuriš s Trnavy a samou chválu jsem slyšel , taky Vám všem fandím - výborný nápad cichlidklub.......a věřím že bude hodně příznivců......pevně věřím , že to tady bude mít smysl a člověk že tady najde jak inspiraci tak rady a tipy ........nadávky a ponižování tady nemá misto...........
Tonny myslel si p. Tomáš Ďuriš? od toho som kúpil raje ja
Rostratus-admin píše:Vitaj medzi nami, snáď to s nami dlho vydržííííš. Bol som u teba osobne. Máš to tam pekné útulné. Aké sú asi veľké tie Cichly na obrázku a ako sa správali pri kŕmení raje vs. cichly? Dostalo sa aj rajám, alebo si musel extra dokrmovať? Nad touto alternatívou ( aj keď s inými Cichlami) som aj ja uvažoval.
Tonny píše:satan z pekla píše:Tonny píše:Ano...pravda....zrovna minulý týden jsem obdivoval Tvoje discus....máš je vážně moc pěkný , asi před měsícem byl u tebe p. Ďuriš s Trnavy a samou chválu jsem slyšel , taky Vám všem fandím - výborný nápad cichlidklub.......a věřím že bude hodně příznivců......pevně věřím , že to tady bude mít smysl a člověk že tady najde jak inspiraci tak rady a tipy ........nadávky a ponižování tady nemá misto...........
Tonny myslel si p. Tomáš Ďuriš? od toho som kúpil raje ja
jjjj a co jsi kupoval ??
Späť na Arowany, sumce, raje a iné
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 19 hostia