Tonny píše:jjjj , omluva , byl jsem tak vyvalený jak vložit fotky , že jsem nekontroloval názvy ........
Pri iných rybách by som to prehliadol,ale cichly sú moja srdcovka.....Tiež sa v dohľadnej dobe pochválim tými mojimi...
Tonny píše:jjjj , omluva , byl jsem tak vyvalený jak vložit fotky , že jsem nekontroloval názvy ........

Tonny píše:Ano Cichla......, já se zabývám importem všech možných L-sumců , rejnoků a různých netradičních druhů ryb....hlavně zajímavosti , novinky.....já nemám okrasné nádrže..mám pár oblíbenců kteří zůstali u mě a čas od času je prodávám....jsou to pro mě nádherné ryby a máš pravdu drazí (L-024 na fotce 140 euro)....je to taková srdcovka....

Tonny píše:Ano...pravda....zrovna minulý týden jsem obdivoval Tvoje discus....máš je vážně moc pěkný , asi před měsícem byl u tebe p. Ďuriš s Trnavy a samou chválu jsem slyšel , taky Vám všem fandím - výborný nápad cichlidklub.......a věřím že bude hodně příznivců......pevně věřím , že to tady bude mít smysl a člověk že tady najde jak inspiraci tak rady a tipy ........nadávky a ponižování tady nemá misto...........
Přeji hodně úspěchů......a děkuji za možnost zde být......

Tonny píše:Ano...pravda....zrovna minulý týden jsem obdivoval Tvoje discus....máš je vážně moc pěkný , asi před měsícem byl u tebe p. Ďuriš s Trnavy a samou chválu jsem slyšel , taky Vám všem fandím - výborný nápad cichlidklub.......a věřím že bude hodně příznivců......pevně věřím , že to tady bude mít smysl a člověk že tady najde jak inspiraci tak rady a tipy ........nadávky a ponižování tady nemá misto...........
 Dík za pochvalu. Áno, Tomáš bol tu na východe nedávno, že pozdravujem
 Dík za pochvalu. Áno, Tomáš bol tu na východe nedávno, že pozdravujem  
  Nech sa páči, máš vytvorenú sekciu "partneri"...
 Nech sa páči, máš vytvorenú sekciu "partneri"...
satan z pekla píše:Tonny píše:Ano...pravda....zrovna minulý týden jsem obdivoval Tvoje discus....máš je vážně moc pěkný , asi před měsícem byl u tebe p. Ďuriš s Trnavy a samou chválu jsem slyšel , taky Vám všem fandím - výborný nápad cichlidklub.......a věřím že bude hodně příznivců......pevně věřím , že to tady bude mít smysl a člověk že tady najde jak inspiraci tak rady a tipy ........nadávky a ponižování tady nemá misto...........
Tonny myslel si p. Tomáš Ďuriš? od toho som kúpil raje ja

Rostratus-admin píše:Vitaj medzi nami, snáď to s nami dlho vydržííííš. Bol som u teba osobne. Máš to tam pekné útulné. Aké sú asi veľké tie Cichly na obrázku a ako sa správali pri kŕmení raje vs. cichly? Dostalo sa aj rajám, alebo si musel extra dokrmovať? Nad touto alternatívou ( aj keď s inými Cichlami) som aj ja uvažoval.

Tonny píše:satan z pekla píše:Tonny píše:Ano...pravda....zrovna minulý týden jsem obdivoval Tvoje discus....máš je vážně moc pěkný , asi před měsícem byl u tebe p. Ďuriš s Trnavy a samou chválu jsem slyšel , taky Vám všem fandím - výborný nápad cichlidklub.......a věřím že bude hodně příznivců......pevně věřím , že to tady bude mít smysl a člověk že tady najde jak inspiraci tak rady a tipy ........nadávky a ponižování tady nemá misto...........
Tonny myslel si p. Tomáš Ďuriš? od toho som kúpil raje ja
jjjj a co jsi kupoval ??

Späť na Arowany, sumce, raje a iné
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia