Prezentácia akvárií a nádrží návštevníkov portálu CichlidKlub.sk
Pravidlá fóra
Nachádzate sa v sekcii "VAŠE NÁDRŽE", pridajte aj vy svoju nádrž, aby sme aj my vedeli čo máte doma ! Ako správne vložiť prezentáciu nájdete priamo tu: viewtopic.php?f=35&t=8
HEAD66Y6 píše:Však ono to časem nějaký zase bude - já ti věřím No a jinak ti gratuluju ke sté stránce příspěvků v tvém tématu to už jsou pěkný narozeniny.
Díky no pěkně tady spamuju Abych něco napsal i o akva, tak už jsem byl docela nešťastný z těch Hypsele... Jak byla nádrž bez kořenů a plná ryb, tak mi ta ryba od Ondry dost mlátila samici. Po přidání kořenů se vse naštěstí uklidnilo a už spolu cukrují. Jinak kdyby někdo chtěl ty dva Methynis, tak je daruji. Jsou to nádherné ryby, ale mám pro ně asi malé akva a ve dvou docela plaší.
vypadá to, že si to už sedlo jeden pár altifrons nosí, Hypsele se chvíli nemusí, pak jsou zase spolu.Crenicichly ok... A mám takové tušení, že kdyby v akva byla nějaká houština rostlin, tak se mi vytřou Metynnis Ocellat si občas hraje na list ve vodě, nebo co to nacvičuje Od Ondry jsem přivezl 5 malých altifrons, které jsou v 250tce, kde zatím plaší, ale už pěkně žerou.
tak menší změna...Metynnis se třeli samici ještě trčí kladelko a je splasklá. Jsem to propásl... Předpokládám, že se třou způsobem "rozprášit to všudem kolem"
Parádní video ten ocelát se tam slušně věší pod hladinou hehe. Tak takhle přesně se mi prohánějí dvě ze tří Metynnisek Jinak na tření a způsob odchovu mladých Teter se zeptej Vlasty "Kotyzavamberk" , ten je teď přes ně odborník Ale říkal to myslím že to sypou všude možně pod sebe ...
Díky ocellat je docela prevít... jak se tam mezi sebou umí prohánět ty Hypsele, tak se velice rychle z toho svého zavěšení probere a zakousne se zespod do samice. Hned na to zas dělá, jako by tam nebyl a pohupuje se dál. Už je to dlouho, co jsem měl ocellaty, ale na toto si nevzpomínám. Po výplatě se chci stavit ke Klepeštovi. Říkal mi, že má 3 stejné divočáky i velikostně. Doufám, že si na sebe tim nechystám zas nějaký průser zdá se, že to bude opravdu macek v dospělosti.