HEAD66Y6 píše:Radime to máš tu omladinu Hoplas v 8kile? A kde jsou nějaký ostatní ryby? Vždyť tam kromě geoše a temporaly vzadu a akary není nic vidět jo a ještě ten ocelátek .... si je nahnal na druhou půlku?
jsou tam ryby, jak píšeš
5 velkých altifrons, 2 diademy, 2 asi samci macantzaza a samice Hypsele a ta omladina... Samca Hypsele jsem zabil, druhý den po fotce měl ránu jednou tak velkou a byl už docela hotový....by mě zajímalo co se mu do ní dostalo. Jsem z toho dost naštvaný, jak se mi to pokazilo. Celkem v krátkém čase mi odešly nejpěknější ryby, co jsem kdy měl. Samice Hoplarchus, samec Hypsele a teď ti ocelati u kterých mám největší podezření, že doplatili na svou žravost a mou bylbost, že jsem jim dával plovoucí granule, které se dost nafukují. Poslední co mi zbyl byl přelovený a měl Crenicichla dietu a je ok... Ocellati se těch malých ss hikari granulek pokaždé nafutrovali k prasknutí a příjde mi, že je to zevnitř poškodilo, když jim nabobtnaly v žaludku Malí Hoplarchus se tím tak přežrat neumí. Mají narozdíl od ocellatus svou hranici ve žraní...
Párek Crenicichel je zatím na samotce...ty mám.
Jestli něco budu doplňovat v brzké době nevím...asi na to kašlu a nějak se to vyvrbí. Čím víc do toho vrtám a vymýšlím, tím je to horší.