jancibie píše:to paloi : vieš že si vítaný,a pomýlil si sa len o pár centimetrov,takže ti odpúšťam....
Tohle akvárium ,dáli se to mu tak ještě řikat ,je taková internetová legenda.Vždy ,když sjíždím videa ryb na youtubku,tak na mě vyskočí tohle a já vždycky kliknu a čumim.HEAD66Y6 píše:Parádní podívaná - opět
Ty samčouři managů ti to tam opravdu prosvítili Janči. Je fakt veliká škoda že to tam nedávali ty red splendidy .... červený torpéda by tomu dali třešničku na dortu. Ale i tak SUPER
kotyzavamberk píše:Tohle akvárium ,dáli se to mu tak ještě řikat ,je taková internetová legenda.Vždy ,když sjíždím videa ryb na youtubku,tak na mě vyskočí tohle a já vždycky kliknu a čumim.HEAD66Y6 píše:Parádní podívaná - opět
Ty samčouři managů ti to tam opravdu prosvítili Janči. Je fakt veliká škoda že to tam nedávali ty red splendidy .... červený torpéda by tomu dali třešničku na dortu. Ale i tak SUPER
jancibie píše:kotyzavamberk píše:Tohle akvárium ,dáli se to mu tak ještě řikat ,je taková internetová legenda.Vždy ,když sjíždím videa ryb na youtubku,tak na mě vyskočí tohle a já vždycky kliknu a čumim.HEAD66Y6 píše:Parádní podívaná - opět
Fúha....fakt ďakujem. Uvažujem o nich,ale ten môj samec red má len cca 32cm a už tam bol a vyzeral dosť zdesený....
ešte ho budem rok tlakovať a skúsim druhý pokus...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť