jancibie píše:to paloi : vieš že si vítaný,a pomýlil si sa len o pár centimetrov,takže ti odpúšťam....
Tohle akvárium ,dáli se to mu tak ještě řikat ,je taková internetová legenda.Vždy ,když sjíždím videa ryb na youtubku,tak na mě vyskočí tohle a já vždycky kliknu a čumim.HEAD66Y6 píše:Parádní podívaná - opět![]()
Ty samčouři managů ti to tam opravdu prosvítili Janči. Je fakt veliká škoda že to tam nedávali ty red splendidy .... červený torpéda by tomu dali třešničku na dortu. Ale i tak SUPER
kotyzavamberk píše:Tohle akvárium ,dáli se to mu tak ještě řikat ,je taková internetová legenda.Vždy ,když sjíždím videa ryb na youtubku,tak na mě vyskočí tohle a já vždycky kliknu a čumim.HEAD66Y6 píše:Parádní podívaná - opět![]()
Ty samčouři managů ti to tam opravdu prosvítili Janči. Je fakt veliká škoda že to tam nedávali ty red splendidy .... červený torpéda by tomu dali třešničku na dortu. Ale i tak SUPER
jancibie píše:kotyzavamberk píše:Tohle akvárium ,dáli se to mu tak ještě řikat ,je taková internetová legenda.Vždy ,když sjíždím videa ryb na youtubku,tak na mě vyskočí tohle a já vždycky kliknu a čumim.HEAD66Y6 píše:Parádní podívaná - opět![]()
Fúha....fakt ďakujem. Uvažujem o nich,ale ten môj samec red má len cca 32cm a už tam bol a vyzeral dosť zdesený....![]()
ešte ho budem rok tlakovať a skúsim druhý pokus...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť