George77 píše:Jo, Ondra (Blegon) mi to tu doporučil, že to tu žije

paloi píše:George77 píše:Jo, Ondra (Blegon) mi to tu doporučil, že to tu žije
To je od neho pekné
A Tvoje ryby tiež pekné

Danny píše:No cau georgo,konečne že si sem dal tych krasavcov tvojich.Tocantins nemaju chybu.Pozeram ze aj viac svetla tam mas. Daemoni poriadne narástli.Ak pisal nhkg uz sme tu vsetci bagristi
 jo, Tocantins jsou moji oblíbenci, trochu jim stranim
 jo, Tocantins jsou moji oblíbenci, trochu jim stranim  jinak, za odborných rad Blegona, se snažím odchovat od nich mladé. mam jich asi 80ks (asi tak 20 ks nepřežilo plácání mámy v síti, než se mi jí podařilo přenést z obýváku do aq, kt. mám v kotelně na chodbě). ona totiž ty mláďata hned "vyblila" hned poté, co jsem jí chytil do sítě, takže na "vyklepávání" vůbec nestačilo dojít...
 jinak, za odborných rad Blegona, se snažím odchovat od nich mladé. mam jich asi 80ks (asi tak 20 ks nepřežilo plácání mámy v síti, než se mi jí podařilo přenést z obýváku do aq, kt. mám v kotelně na chodbě). ona totiž ty mláďata hned "vyblila" hned poté, co jsem jí chytil do sítě, takže na "vyklepávání" vůbec nestačilo dojít... , podobně jak jsem to měl  s Hypselecarama a trochu i s Winemilleri. Jinak mam je pořád vybledlý, jen když je nakrmim, to hned doslova natáhnou barvy. U tebe taky tak nebo to máš jinak?
, podobně jak jsem to měl  s Hypselecarama a trochu i s Winemilleri. Jinak mam je pořád vybledlý, jen když je nakrmim, to hned doslova natáhnou barvy. U tebe taky tak nebo to máš jinak?

Danny píše:No moji daemoni maju najkrajsie farby po vymene vody.A pri žradle dva dominantne kusy maju pásy a potom zase vyblednu.Este podrastu a bude to lepsie.Samozrejme su vzdy prve hore ked krmim a zobú mi do prstov a tiez ich skrabkam po chrbte.Su to najlepsie ryby.Uz tyzden mam u Kudrny odlozene ALTIFRONS ARAGURI tak sa tesim ako maly chlapec ked pridem z dovolenky.Mali by byt velmi podobne tvojim tocantinsom.Tak nieco odchovaj budes asi prvy
 ale bude to asi chvilku trvat, než dorostou a budou se moc porovnat rozdíly s tocantinsema. ale jsem fakt zvědavej!
 ale bude to asi chvilku trvat, než dorostou a budou se moc porovnat rozdíly s tocantinsema. ale jsem fakt zvědavej!

Užívatelia prezerajúci fórum: Tbot a 3 hostia