Pavle ,ale květinky co máš na mysli,tam zase musíš hlídat pohlaví samec a samice někdy to taky neni prdel.ale jak řikáš na jiné forum .A jinak už máš za seto?
Z dnešního stěhování .... To kvůli nim všechno to stěhování aby mohli jít do většího Jediná moje jižní amerika, teda kromě Sorubim lima. Dovezeny od Glasera jako WF ve 4cm, po rozpačitých počátcích radost jako prase i když na těchto fotkách jim to moc nesluší Momentálně mají 2ks 10cm a 2ks 8cm
Ty akva u tebe měly proběhnout s větším popisem, protože jsem je i tebe vůbec nezaregistroval přitom jsou to moje oblíbené ryby, co by se mi moc líbily..no nemožu měl všechno
kotyzavamberk píše:Větší a menší to by mohl být i pareček
To ještě hodně vody uteče Vlasto . Většinou píšou že u těchto ryb se tření dostavuje málokdy a ještě k tomu až kolem 2 roku života. Ono to je vůbec s informacema o nich všelijaký .... každopádně jsou super i chováním. Teď se začínají občas prohánět a štípat ale nic drastickýho. Ze země se jim krmení moc sbírat nechce ale co plave na hladině a můžou po tom vystartovat zespoda to milujou